Col·labora amb nosaltres

Tenim entre mans un projecte que és molt enriquidor tant en l’àmbit cultural com en l’àmbit municipal. Volem passejar el nom de Binissalem arreu del país i que sigui un centre de difusió del cant coral illenc, així que US ANIMAM A COL·LABORAR-HI!

Si voleu col·laborar amb l’organització del III Certamen Coral de Binissalem, teniu diferents opcions:

Col·laborar com a voluntari en l’organització del Certamen

Col·laborar proporcionant allotjament als cantaires que no són de l’illa.

Si disposeu d’allotjaments turístics o habitacions a ca vostra i voleu que hi puguin estar membres de les corals.

Per col·laborar com a voluntari i/o proporcionant allotjament als cantaires ens ho podeu fer saber mitjançant el correu electrònic: certamencoralbinissalem@gmail.com

Col·laborar econòmicament

El Certamen Coral de Binissalem és un projecte ambiciós, que vol ser referent cultural, no només a Mallorca, sinó a tot l’Estat, i que pretén posar Binissalem, el poble on va néixer i viu Baltasar Bibiloni, en el punt de mira dels esdeveniments importants en el món coral. les edicions dels Certàmens es va poder realitzar gràcies a l’ajuda econòmica de comerços, empreses i persones en l’àmbit particular, que de forma altruista varen fer donacions econòmiques.

No hi ha quantitat mínima ni màxima per col·laborar. Tota ajuda serà benvinguda.
Si us interessa, podeu fer una transferència a aquest compte corrent: CAIXA COLONYA – ES41 2056 0019 4821 03232126.
Heu de posar DONACIÓ CERTAMEN, i el nom de qui fa la donació. La donació es pot desgravar a Hisenda a partir de 10 euros.


Els interessats ens podeu escriure al correu electrònic: “certamencoralbinissalem@gmail.com”, informant-nos de la donació, donar-nos el vostre mòbil o correu electrònic, i les vostres dades fiscals (en el cas que vulgueu desgravar). Una vegada rebuda aquesta informació, us farem arribar el que us correspongui en funció de la quantia donada (abonaments, llibrets…) i, a partir de 30 euros, el vostre nom sortirà al llibret del Certamen com a col·laborador. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.